dijous 13 juny 2024
  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size
  • default style
  • red style
  • blue style
  • orange style
  • green style

La nostra  voluntat és d'expressar sensibilitats diferents del món nord-català.
Cada un dels autors expressa la seua reflexió. Unes opinions que no impliquen a cap dels altres col.laboradors.

 

Quants sem

Tenim 26 visitants en línia
entitats, institucions... i subvencions PDF Imprimeix Correu electrònic
dijous, 18 d'agost de 2011 00:13

Un article més sobre el post anònim de Vilaweb Catalunya nord firmat Merry Strip (MS)
Que quedi clar que no vull carregar el Jaume Roure, només vull reflexionar sus de la repartició (o no) de subvencions a les diverses entitats de cultura catalana.
Esperi que MS digui una inexactitud quan afirma que el Jaume Roure no atribueix subvencions al sector cultural, que preferiria fer servir el pressupost atribuït per la municipalitat per a accions pròpies que se limitarien a la retolació dels carrers i a les 1000 hores de català.

Esperi que sigui fals ja que si fos veritat demostraria un menyspreu total de cara la societat civil, al teixit associatiu, i estic segur que el Jaume Roure coneix prou bé la relitat del militantisme i del món associatiu per no fer aquest error.

 
En Jaume Roure, l'Ajuntament de Perpinyà, el Consell General i els elegits catalanistes. PDF Imprimeix Correu electrònic
diumenge, 14 d'agost de 2011 16:09

Massa sovint amagada darrere pseudònims, una gent ben o mal intencionada retreu al moviment político-cultural nord-català que està donant suport al Consell General i, en canvi, critica massa el Jaume Roure.
Unes afirmacions estranyes, dubtoses, a la imatge del missatge de Merry Strip (MS).
Suposi que la intenció és menystenir la campanya engegada per la Federació: No a la descatalanització de Catalunya nord, una campanya motivada per la conscienciació d'una part de la societat que les coses van enrere.

 
L'assemblea de Còrsega aprova treballar per a l'oficialitat del cors PDF Imprimeix Correu electrònic
dijous, 4 d'agost de 2011 10:07

L'assemblea de Còrsega  ha aprovat el document que el conseller executiu encarregat de la llengua corsa, Petru Ghjonga, va presentar el dilluns u d’agost. El text, que es titula « Fogliu di strada lingua corsa », és un programa d'accions per promocionar la llengua insular i poder declarar-la oficial el 2014.

 
Els nord-catalans també tenim dignitat. PDF Imprimeix Correu electrònic
dissabte, 13 d'agost de 2011 21:09

Sota el pseudònim de Merry Strip, un(a) (anti)catalanista se permet d'insultar al  fòrum de Vilaweb  el moviment político-cultural nord-català

Potser no n'hauríem pas de fer cas ja que els insults són anònims, però... ves per on, me toquen els collons!

Segons les afirmacions de l'autor(a), i amb l'argument de defensar la feina feta pel Jaume Roure, tinent a l'ajuntament de Perpinyà, Merry Strip nega la realitat. Nos voldria convèncer que el Jaume Roure sol, ho hauria fet tot i que les associacions tendrien un únic objectiu : aconseguir subvencions. Merry Strip conclou de manera totalment demagògica: "Tothom funciona així ! i quan dic tothom és tothom !!!!!!"

 
La valentia de parlar català en terres hostils PDF Imprimeix Correu electrònic
dimarts, 2 d'agost de 2011 14:57

Al Principat de Catalunya des del final del període franquista, els Governs que han presidit successivament la Generalitat han organitzat vàries campanyes per incentivar l’ús social de la llengua catalana.

 
<< Inici < Anterior 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Següent > Final >>

Pàgina 10 de 33

Registrats