dissabte 20 abr. 2024
  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size
  • default style
  • red style
  • blue style
  • orange style
  • green style

La nostra  voluntat és d'expressar sensibilitats diferents del món nord-català.
Cada un dels autors expressa la seua reflexió. Unes opinions que no impliquen a cap dels altres col.laboradors.

 

Quants sem

Tenim 2 visitants en línia
LIPDUB - INDEPENDÈNCIA - WORLD RECORD PDF Imprimeix Correu electrònic
dimarts, 9 de novembre de 2010 11:50

El passat 24 d'octubre va tenir lloc a la ciutat de Vic la gravació del LipDub de la independència.
Un LipDub és, en català: doblatge labial, un vídeo que combina sincronització labial i doblatge per fer un vídeo músical. Es fa gravant una successió contínua, i sense talls, d'individus o de grups que vocalitzen de manera que sincronitzen els llavis amb la lletra d'una cançó que escolten.
Des de fa uns mesos el LipDub ha esdevingut un moviment de moda arreu del món amb l'objectiu de promocionar empreses, associacions, entitats...
Aquest LipDub de la Independència va ser impulsat per gent de Vic,

són persones sense cap pertinença a partits polítics. L'objectiu d'aquest LipDub era de superar el rècord del món de participants, història de fer conèixer, promocionar, divulgar la voluntat d'independència de Catalunya arreu del món.

 

El dia de la gravació del LipDub ha sigut molt llarg.. és clar, organitzar i col.locar més de 5000 persones no és cosa fàcil. Però bé, al llarg del dia, les persones van anar posicionant-se al seu lloc, amb el seu paper i la tros de la cançó que li tocava al cap. Vam tornar a fer-ho 4 o 5 vegades.. per intentar tenir la millor versió possible.. el millor producte.

Cap a les 17h de la tarda, ja tothom era a punt.. tothom era al seu lloc, la Plaça Major de Vic era plena d'estelada, de cartells, de colors sang i or.
Una concentració de més de 5700 persones. el rècord del món ja era superat !
Ara bé, la difusió d'aquest vídeo se fa molt ràpid, el primer cap de setmana ja era penjat al Youtube, va ser el vídeo més visionat de tota la xarxa en el cap de setmana.
A l'hora d'avui més de 700.000 persones ja l'han visionat. Aquest LipDub ha volgut ensenyar una representació dela cultura popular, del fet català, i de la voluntat del poble d'anar cap a la independència.. cosa feta...

Florian

Web oficial:  LipDub per la independència

 

Escriure un comentari


Códi de seguretat
Actualitzar

Registrats