dijous 13 juny 2024
  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size
  • default style
  • red style
  • blue style
  • orange style
  • green style

La nostra  voluntat és d'expressar sensibilitats diferents del món nord-català.
Cada un dels autors expressa la seua reflexió. Unes opinions que no impliquen a cap dels altres col.laboradors.

 

Quants sem

Tenim 35 visitants en línia
HEU DIT TERRORISTES ? PDF Imprimeix Correu electrònic
dijous, 10 de febrer de 2011 19:39

Sense ànim de fer-li publicitat, parli de la informació sobre l’organització de la Setmana per la llengua, apareguda al « diari d’aquí », avui mateix. (en format pdf)
La passada de mesura aquesta vegada és de tribunal !! Que l’inefable « angelet » usurpador d’adjectius venerables tingui els dallonses de tractar de « terroristes » dins la conversa, aquells que han fet i fan que la llengua catalana encara sigui viva, és motiu de denúncia. Senyors, per ser terrorista (a la manera que defineixen els estats i els seus acòlits) n’hi ha que són a la presó i n’hi ha que hi han deixat la pell. A polit amb els mots !!

És pas que per ser un mitja-merda s’hagi de maltractar qualsevol altra manera de fer, i menys públicament, sota l’aureola del mestissatge. Tots ho som de mestissos. Des del Big bang les molècules n’han fet de danses…
Que no ens digui, el « semprecandidatataoteslescurseselectorals » que és el/la periodista que ha utilitzat els mots que volia, que ja ens coneixem xicot !

Si es vol muntar una setmana catalana, que se la munti, si vol viure (públicament s’enten) de subvencions i altres muntatges, que ho faci però que no insulti, que no denunciï, que ja n’hi ha prou.
Ja trobo indecent que pugui enganyar gent amb el seu pretés plantejament obert. Molts dels que han treballat amb ell ara canvien de vorera per no creuar-lo. Hi ha companys dels Països Catalans que s’han demanat qui hi havia darrera el muntatge del col.lectiu « Joan Pau Giné »… I bé, amb la còpia de l’article de presentació d’aquesta setmana, no caldrà que els hi fem l’històric del personatge. Ha parlat tot sol.

Per acabar us proposo un exercici, fem una llista de tots els terroristes nordcatalans (els que han escrit o escriuen en català, els que pensen en català, els que viuen en català, els que defensen el català,…) així el dia que el tinguem de portar als tribunals, tindrem les signatures a punt.

Diana

 

Comentaris  

 
0 #1 Núria Fabrés 12-08-2011 10:54
M'apunto a la llista d'aquest tipus de terroristes. ;-)
A més del que heu dit, el xicot té la barra de dir que no hi mestissatge al Sud... Hahaha! :lol: Les meves netes tenen com a cognoms "Del Pozo i Parra" (a Caldes de Malavella) i "Parra i Miguel" (a Cubelles) i a casa de totes dues es parla català. Que no sap que a la consulta popular per a la Independència van votar SI un munt de catalans vinguts dels països àrabs? Que els japonesos aprenen català i canten "Al vent" de Raimon en Japonès? Au, va, que es documenti o que calli d'una vegada.
Citar
 

Escriure un comentari


Códi de seguretat
Actualitzar

Registrats