dimecres 24 abr. 2024
  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size
  • default style
  • red style
  • blue style
  • orange style
  • green style

La nostra  voluntat és d'expressar sensibilitats diferents del món nord-català.
Cada un dels autors expressa la seua reflexió. Unes opinions que no impliquen a cap dels altres col.laboradors.

 

Quants sem

Tenim 3 visitants en línia
Hervé Pi
consultes i "primaires" PDF Imprimeix Correu electrònic
dimarts, 11 d'octubre de 2011 06:32

Diumenge passat va tenir lloc a nivell estatal francès la primera volta de les “primaires socialistes”. Aquestes “primaires” tenien com a objectiu la tria del candidat socialista que el partit sostindria per a les properes eleccions presidencials. 6 candidats se presentaven. Personalment no he participat, vull dir no he votat ja que no em senti concernit per la tria de la persona que dirigirà l’estat francès, és a dir per la persona que podria ser el nostre proper botxí. Per qui ha escoltat una mica cada candidat, veiem que amb matisos tots van a la una de cara al reconeixement dels pobles oprimits, “cal sostenir els pobles oprimits a Xina o a Àfrica, però sul territori hexagonal no existeixen, només hi ha un poble, el poble francès“.

 
La força dels Estats PDF Imprimeix Correu electrònic
dijous, 8 de setembre de 2011 06:25

No és cap notícia nova, els estats tenen tots els poders, una Nació sense estat necessita molta voluntat per afirmar-se i ho demostren una vegada més els estats francès i espanyol amb la televisió.

A Catalunya Nord necessitem televisió en llengua pròpia, en llengua catalana. Les televisions de l'estat francès, ens deixen engrunes, uns minutets setmanals a les ones de "France 3", és a dir res.

Tocant Catalunya nord, a la resta del Principat, a la Comunitat Autònoma de Catalunya la Televisió de Catalunya han aconseguit canals de televisió de gran qualitat.

 
entitats, institucions... i subvencions PDF Imprimeix Correu electrònic
dijous, 18 d'agost de 2011 00:13

Un article més sobre el post anònim de Vilaweb Catalunya nord firmat Merry Strip (MS)
Que quedi clar que no vull carregar el Jaume Roure, només vull reflexionar sus de la repartició (o no) de subvencions a les diverses entitats de cultura catalana.
Esperi que MS digui una inexactitud quan afirma que el Jaume Roure no atribueix subvencions al sector cultural, que preferiria fer servir el pressupost atribuït per la municipalitat per a accions pròpies que se limitarien a la retolació dels carrers i a les 1000 hores de català.

Esperi que sigui fals ja que si fos veritat demostraria un menyspreu total de cara la societat civil, al teixit associatiu, i estic segur que el Jaume Roure coneix prou bé la relitat del militantisme i del món associatiu per no fer aquest error.

 
En Jaume Roure, l'Ajuntament de Perpinyà, el Consell General i els elegits catalanistes. PDF Imprimeix Correu electrònic
diumenge, 14 d'agost de 2011 16:09

Massa sovint amagada darrere pseudònims, una gent ben o mal intencionada retreu al moviment político-cultural nord-català que està donant suport al Consell General i, en canvi, critica massa el Jaume Roure.
Unes afirmacions estranyes, dubtoses, a la imatge del missatge de Merry Strip (MS).
Suposi que la intenció és menystenir la campanya engegada per la Federació: No a la descatalanització de Catalunya nord, una campanya motivada per la conscienciació d'una part de la societat que les coses van enrere.

 
Els nord-catalans també tenim dignitat. PDF Imprimeix Correu electrònic
dissabte, 13 d'agost de 2011 21:09

Sota el pseudònim de Merry Strip, un(a) (anti)catalanista se permet d'insultar al  fòrum de Vilaweb  el moviment político-cultural nord-català

Potser no n'hauríem pas de fer cas ja que els insults són anònims, però... ves per on, me toquen els collons!

Segons les afirmacions de l'autor(a), i amb l'argument de defensar la feina feta pel Jaume Roure, tinent a l'ajuntament de Perpinyà, Merry Strip nega la realitat. Nos voldria convèncer que el Jaume Roure sol, ho hauria fet tot i que les associacions tendrien un únic objectiu : aconseguir subvencions. Merry Strip conclou de manera totalment demagògica: "Tothom funciona així ! i quan dic tothom és tothom !!!!!!"

 
<< Inici < Anterior 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Següent > Final >>

Pàgina 5 de 14

Registrats